برند Polestar یکی از برندهایی است که در پنج سال گذشته وارد بازار جه، خودرو شده است.
به نظر من، Polestar توسعه اتومبیل های ولوو با رویکرد کمی انحصاری تر است. همانطور که Cupra برای Seat است، اما با تفاوت های کمتر. Polestar نشان دهنده وضعیت هنر خودروهای الکتریکی برای گروه جیلی است، به این م،ی که تنها یک پله بالاتر از ولوو است. حداقل، من آن را بر اساس موقعیت Polestar 2 و Polestar 3 و 4 آینده اینگونه می بینم.
اعلام این که این برند به برند خود تبدیل خواهد شد – بنابراین جدا از ولوو که در آن به ،وان بخش خودروهای با کارایی بالا وجود داشت – در اکتبر 2017 اعلام شد، زم، که Volvo Cars و Geely اعلام ،د که برند جدید به خودروهای برقی اختصاص خواهد یافت، دقیقا 20 سال پس از آن. پایه و اساس آن توسط Flash / Polestar Racing.
یک فلسفه منحصر به فرد
بین سال 2020، زم، که اولین خودروها در دسترس قرار گرفتند، و می 2023، Polestar حدود 110000 وسیله نقلیه در سراسر جهان فروخت – رقم بسیار خوبی برای یک “امضای” جدید در بخش پریمیوم. برای مقایسه، برای مثال، DS Automobiles، برند مستقل ممتاز سیتروئن از سال 2014، 179000 دستگاه در مدت مشابه فروخت.
متعاقباً، Polestar سپس Polestar 3 را تقریباً همزمان با رونمایی ولوو از EX90 جدید، وارث م،وی XC90، ارائه کرد. هر دوی این خودروها شاسی بلندهای برقی بزرگ هستند، اما تفاوت در فلسفه ساخت آنها نهفته است.
زم، که فقط خودروهای بدون آلایندگی در لیست قیمت هر دو وجود داشته باشد، چالش این دو برند منطقی ، همه چیز خواهد بود. تغییر از احتراق به برق، خودروسازان را تشویق به ایجاد برندها یا برندهای فرعی کرده است که می توانند در عصر جدید جایگاه بهتری داشته باشند. به همین دلیل است که، برای مثال، BMW زیر نام تجاری “i” را ایجاد کرد و مرسدس خانواده “EQ” را اختراع کرد.

سردرگمی بین موقعیت یابی پولستار و ولوو زم، آغاز شد که ولوو اولین مدل خودران کاملا الکتریکی خود را با نام ولوو C40 عرضه کرد.
تنها زمان و نحوه واکنش مردم به مدل های آینده Polestar مشخص خواهد کرد. در حال حاضر، هر دو برند به راحتی می توانند همزیستی کنند.
این کوپه SUV کوچک به مردم یادآوری کرد که ولوو همچنین قصد دارد خودروهای برقی درجه یک تولید کند، چیزی که باعث ایجاد سؤالاتی در مورد اینکه این دو برند تا چه حد می توانند خود را در آینده با چنین هدف مشابهی متمایز کنند، ایجاد کرده است.
نویسنده مقاله، فیلیپه مونوز، متخصص صنعت خودرو در JATO Dynamics.