
بروزرسانی: 25 خرداد 1404
گزارش: ادغام هوندا و نیسان شامل میتسوبیشی نمی شود
یک ماه پیش، هوندا و نیسان یک یادداشت تفاهم برای بررسی یک ادغام بزرگ بالقوه امضا ،د که یک شرکت هلدینگ جدید ایجاد می کند. اگرچه بی،ه مطبوعاتی مش، شامل میتسوبیشی نمی شد، اما سند جداگانه ای که در همان روز منتشر شد، به تفاهم نامه دومی اشاره کرد که توسط هر سه برند ژاپنی امضا شده بود. میتسو گفت که "مشارکت، مشارکت و اشتراک گذاری هم افزایی" خود را در مورد ادغام بالقوه هوندا و نیسان بررسی خواهد کرد.
با این حال، اخبار خودرو اکنون به نقل از رو،مه ژاپنی Yomiuri مدعی شده است که میتسوبیشی تصمیم گرفته است از ادغام خودداری کند که یکی از بزرگترین شرکت های خودروسازی در این صنعت را ایجاد می کند. بر اساس این گزارش، میتسوبیشی در فکر پیوستن به هوندا و نیسان در این هلدینگ تازه تاسیس شده بود، اما ظاهرا تصمیم گرفته بود که به صورت انفرادی ادامه دهد. در نتیجه، به نظر می رسد که میتسوبیشی ترجیح می دهد مستقل بماند.
میتسوبیشی از آن زمان بی،ه ای صادر کرده است. این گزارش را نه تایید و نه تکذیب کرد، تنها گفت که هنوز در حال ارزیابی گزینه ها است. با توجه به اینکه نیسان با 24 درصد سهم در میتسوبیشی، بزرگترین سهامدار است، وضعیت شرکت تا حدودی پیچیده است. پس از آن رنو قرار دارد که 15 درصد از سهام نیسان را در اختیار دارد و بالع،. با این حال، بلومبرگ گزارش می دهد که هوندا نمی خواهد رنو در ادغام شرکت کند. هنگامی که اعلامیه مش، هوندا و نیسان در 23 دسامبر 2024 اعلام شد، رنو تنها گفت که "همه گزینه ها را بر اساس بهترین منافع گروه و سهامداران آن بررسی خواهد کرد."
انتظار می رود میتسوبیشی در اوایل ماه آینده تصمیم خود را در مورد نحوه ادغام هوندا و نیسان، چه در داخل یا چه خارج، اعلام کند. این اعلامیه انتقادی می تواند در تاریخ 3 فوریه در طی ارائه ای درباره درآمدهای سه ماهه سوم مالی آن اعلام شود. حتی اگر میتسوبیشی تصمیم بگیرد به ،وان یک خودروساز مستقل ادامه دهد، با توجه به روابط موجود بین نیسان و میتسوبیشی، هلدینگ هوندا-نیسان آینده همچنان می تواند سهام خود را داشته باشد.
کارلوس گون، رئیس سابق نیسان و رنو، که به دلیل بیان عقایدش شناخته می شود، در آگوست 2024 اعلام کرد که هوندا می خواهد نیسان و میتسوبیشی را "تسخیر مبدل" انجام دهد. او استدلال کرد که از آنجایی که هوندا بزرگتر از دو برند داخلی دیگر است، شرکت را در "صندلی راننده" قرار می دهد تا کنترل را در دست بگیرد.
تویوتا چطور؟ رئیس آکیو تویودا گفت که پرفروش ترین خودروساز جهان هرگز در مذاکرات ادغام شرکت نکرده است. به دلیل قو،ن ضد انحصار، مدیرعامل سابق گفت که ادغام بزرگتر به هر حال ممکن نبود. با در نظر گرفتن 20 درصد سهام تویوتا در سوبارو، 5 درصد در مزدا، و 5 درصد دیگر در سوزوکی، مدیریت این یک کابوس شرکتی خواهد بود، به خصوص که تویوتا نیز به طور کامل دایهاتسو را در اختیار دارد.
منبع: یومیوری از طریق اخبار خودرو
منبع: https://www.motor1.com/news/748401/،nda-nissan-merger-wit،ut-mitsubi،/